Resultaten voor vertalen nederlands duits zinnen

vertalen nederlands duits zinnen
Nederlands - Duits vertalen TRANSLATOR.EU.
engels - nederlands vertalen. Over de taal. Hoe werkt dat. Het Duits is een West-Germaanse taal en wordt vooral in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg en Liechtenstein gesproken. Het Duits heeft vele regionale variaties en dialecten, met aanzienlijke onderlinge verschillen. De basis verdeling onderscheidt Hoogduits inclusief het Zwitserse en Oostenrijkse Duits, Middelduits en Nederduits noordelijke groep van dialecten. Literair Duits is afkomstig uit Midden-Hoogduits. De Duitse taal is geschreven in Latijnse karakters zijn spřežkovým spelling. Het heeft 7 korte en lange klinkers, 8 zijn typische afgeronde klinkers, zoals ö en ü. Het accent ligt meestal op de eerste lettergreep. In het Duits zijn er slechts 4 medeklinkers. Kenmerkend is een vaste woordvolgorde. Woordenschat breidt vouwen en afleiding van woorden. Let op, alle zelfstandige naamwoorden zijn geschreven met hoofdletters. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat. Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar. Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen.
vertalen nederlands duits zinnen
Zinnen en gesprekken om uit eten te gaan in het Duits.
Zinnen en gesprekken om uit eten te gaan in het Duits. Zinnen en gesprekken om uit eten te gaan in het Duits. Eten of drinken bestellen is lastig in een vreemde taal. Het bestellen in café's' en restaurants wordt wat makkelijker gemaakkt met deze zinnen en woorden.
vertalen nederlands duits zinnen
Een goede e-mail schrijven in het Duits Taleninstituut Regina Coeli.
Maar het kan natuurlijk altijd beter! Wil je het schrijven van een zakelijke e-mail echt op een hoger niveau brengen, dan zul je meer moeten kunnen dan een aantal zinnen achter elkaar plakken. Als je de Duitse taal zakelijk gebruikt, dan is het zeer de moeite waard in te investeren in een betere taalvaardigheid met een taaltraining Duits.
vertalen nederlands duits zinnen
Overzicht van de beste online vertaalmachines - Webwijzer.
Na het opgeven van een webadres wordt de pagina opnieuw getoond, waarbij elk woord aanklikbaar is: bij het aanklikken opent er een klein venster met de vertaling. Talen: Engels Nederlands. Spaans Engels, Italiaans Engels en andere talen. Linguee bevat een miljard vertalingen waarin je kunt zoeken naar woorden, zinnen en uitdrukkingen. Het is een handig hulpmiddel bij het vertalen van zinnen: je krijg stukjes tekst te zien waarin je woorden of zin voorkomt. Zo zie je de context, en kun je voorbeelden vinden van vertalingen van andere mensen. Platform: Online, iOS, Android. Aantal talen: Meer dan 20, waaronder Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans. Microsoft Translator Translator Android Translator iOS. Microsoft Translator kan teksten en hele webpagina's' omzetten in een andere taal.
vertalen nederlands duits zinnen
Uitleg Latijn over Latijnse zinnen vertalen Lyceo.nl. Group 2. Rectangle 44 Copy 21.
Dit is hoe je de Latijnse zin het makkelijkste op kan lossen. Het is natuurlijk een vrij eenvoudig zinnetje, maar bij langere zinnen doe je eigenlijk exact hetzelfde. Het enige waar je dan misschien bij moet opletten is dat er waarschijnlijk woorden in staan die al gegeven zijn. Probeer die dus niet apart op te zoeken, maar onderstreep ze van te voren even zodat je niet onnodig veel in je woordenboek hoeft te bladeren. Eo tempore in regia prodigium visu eventuque mirabile fuit. Lange zinnen zijn vrij ingewikkeld in het Latijns, maar we gaan het exact hetzelfde doen als we net hebben gedaan. Weer beginnen we bij de persoonsvorm. Deze staat bij langere zinnen vaak achteraan. Dat is in deze zin ook het geval namelijk 'fuit, dit betekent 'Er' was. Zet hierboven dus weer een klein ptje. Dan gaan we op zoek naar het onderwerp, dus op zoek naar iets wat in de nominativus staat.
vertalen nederlands duits zinnen
zinnen - Duitse vertaling - Linguee woordenboek.
de Duits - nl Nederlands. nl Nederlands - gb Engels. nl Nederlands - fr Frans. nl Nederlands - es Spaans. nl Nederlands - pt Portugees. nl Nederlands - it Italiaans. nl Nederlands - pl Pools. nl Nederlands - se Zweeds. nl Nederlands - dk Deens. nl Nederlands - fi Fins. nl Nederlands - gr Grieks. nl Nederlands - cz Tsjechisch. nl Nederlands - ro Roemeens. nl Nederlands - hu Hongaars. nl Nederlands - sk Slowaaks. nl Nederlands - bg Bulgaars. nl Nederlands - si Sloveens. nl Nederlands - lt Litouws. nl Nederlands - lv Lets. nl Nederlands - ee Ests. nl Nederlands - mt Maltees. ä ö ü ß ë ï é è ê ó ç á à â û. Vertaal tekst Vertaal documenten.
Duits vertalen Vertaalmachine.
Een medisch document zal op haar beurt door een medisch specialist worden vertaald. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede vertalingen en kunt u er zeker van zijn dat alle jargon en vaktermen op een professionele manier worden vertaald naar het Nederlands. Meer informatie over vertalingen vindt u in de vertaalmachine blog. U kunt bij ons ook gemakkelijk teksten online vertalen. Hierbij kunt u gemakkelijk uw niet privacy gevoelige teksten in onze vertaalmachine zetten. Hierdoor krijgt u direct een passend resultaat. Dit wordt natuurlijk niet vertaald door een vertaler, maar door een slim algoritme. Het is dan ook een goede manier om snel kleine teksten te laten vertalen. Denk hierbij aan e mails of korte teksten. Nederlands naar Duits vertalen, duitse zinnen vertalen of gewoon lossen woorden is met Devertaalmachine.nl een eenvoudige klus.
Een college over Duitse zinnen ter gelegenheid van de Dag van de Duitse taal - NEMO Kennislink.
Specifieke spreekvaardigheid moet je vertalen als Sprechfertigkeit. Von Samson vertelt me dat dit vak deel uitmaakt van de collegereeks 'Fundament' en Verdieping die de studenten de eerste twee jaar van hun studie volgen. Daarbij worden de fundamenten van de taalvaardigheid gelegd, zodat studenten in het derde jaar helemaal klaargestoomd zijn voor het zelfstandig schrijven van hun Duitse bachelorscriptie. Behalve zinsstructuur, komen ook naamvallen en woordenschat tijdens deze colleges aan bod, zo zal blijken na de pauze. En pragmatiek taalgebruik in context, want de docent besteedt ook aandacht aan indirecte formuleringen, zoals Ist dir nicht auch furchtbar kalt? Om te zeggen: 'Mag' het raam dicht? Het Duitse Tüte betekent zowel 'tas, papieren zak als 'joint. Ander woord voor joint? Na de pauze krijgen we een Duits nieuwsbericht voorgeschoteld, waaruit allerlei stukjes van zinnen zijn weggelaten.
Basis spreekzinnen - duits.de/vaklokaal.
iemand iets wensen. Soms kom je er even niet meer uit in een vreemde taal. zijn dan meestal heel behulpzaam, maar met deze zinnen kom je er. Als het te snel voor je gaat. Vragen hoe je iets zegt noemt.
16 Duitse woorden die je moet weten voor je wintersport.
Het wordt ook wel gebruikt om gewoon iemand goedendag te wensen. Waar doen jullie vandaag je Einkehrschwung? Nou gewoon, waar gaan jullie vandaag stoppen tijden het skiën voor een koffie of de lunch. Een woord dat dus eigenlijk niet te vertalen is in het Nederlands.
Over de liefde voor de Duitse taal - Duitsland Instituut.
In het Duits kun je van die lekkere lange zinnen bouwen, zegt vertaler Jan Gielkens. Maar dat maakt de taal gelijk ook zo lastig voor vertalers. Je wilt dicht bij de tekst blijven, maar soms moet je wel kortere zinnen maken voor de leesbaarheid in het Nederlands, zegt zijn collega Goverdien Hauth-Grubben.

Contacteer ons