Resultaten voor ludieke presentatie

ludieke presentatie
Jelle Kuiper Bedrijfsoptredens.
Zo zorgt Jelle voor een luchtige en verrassende afwisseling tussen de serieuze programmaonderdelen op congressen. Presentatie en Dagvoorzitterschap. Presenteren zit Jelle in het bloed. In vele theaters presenteerde Jelle de opening van het nieuwe theaterseizoen. Hij is presentator van het Amsterdams Kleinkunst Festival, presenteert jaarlijks op de Uitmarkt in Amsterdam en is als presentator verbonden aan de jaarlijkse uitreiking van de Annie M.G. Ook het bedrijfsleven en de semi- overheid hebben Jelle inmiddels ontdekt als presentator en dagvoorzitter. Door zijn vlotte en losse manier van presenteren en vraagstellen is hij zeer veel gevraagd als dagvoorzitter. Een andere rol die Jelle graag speelt is die van quizmaster. Tijdens het congres bedenkt Jelle quizvragen om aan het eind van het congres op ludieke wijze te testen of de aanwezigen er iets van hebben opgestoken.
ludieke presentatie
Welzijnswerk presenteert zich op ludieke wijze - Koppel-Swoe.
Home Nieuws Welzijnswerk presenteert zich op ludieke wijze. Welzijnswerk presenteert zich op ludieke wijze. Tijdens een bijeenkomst op donderdag 2 juni 2016 presenteerde het welzijnswerk van Koppel en SWO/E aan een select gezelschap van 40 belanghebbenden raadsleden, collegeleden en samenwerkingspartners op een bijzondere wijze, haar werkzaamheden van het afgelopen jaar. Medewerkers, vrijwilligers en inwoners lieten het welzijnswerk zien door middel van diverse presentaties, zoals film, fotomontage en een bezoek aan de peuterspeelzaal. Bewoners vertelden hun persoonlijke ervaringen met Koppel en SWO/E. Stagiaires en vrijwilligers functioneerden als gastvrouw. Er werd een lichte maaltijd door vrijwilligers geserveerd. Dat alleen al was een feestje! Naar aanleiding van de geslaagde bijeenkomst van Koppel in 2015 werd ook dit jaar een presentatie van het welzijnswerk verzorgd.
ludieke presentatie
Workshop: Ludieke filmspot, trailer of pilot De Vasim.
Teambuilding op ludieke wijze. Door middel van een zelfgemaakte filmspot, pilot of trailer in een filmstijl. Doel: Bevordering van de onderlinge communicatie en samenwerking. Middels een laagdrempelige theatertraining word je je bewust van je eigen rol en je rol binnen het team. Samen wordt er gekozen voor een thema dat vervolgens verfilmd wordt in een bepaalde filmstijl. Filmpje wordt op het einde van de workshop getoond. Eerder gekozen themas.: -Wat willen we bereiken. -Hoe profileren we ons. -Wat zijn de kernwaarden van ons bedrijf/afdeling. Themas kunnen ook van tevoren worden besproken in een oriënterend gesprek. Inge Kolen, al jaren actief in het geven en ontwerpen van teambuildings en bedrijfsevenementen. Er wordt altijd rekening gehouden met uw wensen. Combinaties met andere workshops die gegeven worden op de Vasim zijn altijd mogelijk. Dit kan in een roulatieschema. Zo kunnen uw werknemers kennis maken met diverse kunstdisciplines. Op het einde van het dagdeel vindt er een gezamenlijke presentatie plaats.
REFERENTIES Bart Flos Veranderadvies.
Wat vond je de sterke punten uit het programma.: Praktisch toepasbaar De tips trucs Aanstekelijk gebracht Humor, herkenbare situaties, afwisseling, interactief De energie van de spreker. Goede mix entertainment en nuttige tips Ludieke presentatie. De dynamiek en de opbouw van de sessie Enthousiaste presentatie.
SOO Media Blog Ludieke manieren jouw woning onder de aandacht te brengen.
Wil je één van de bovenstaande ludieke manieren inzetten bij de verkoop van jouw woning of heb jij zelf een ludiek idee dat hier niet tussen staat en wil je deze met ons delen? Neem dan gerust contact met ons op!
10 alternatieven voor PowerPoint.
De Emaze Your PowerPoint-functie maakt automatisch een verbluffende Emaze-presentatie van dat saaie PowerPoint-bestand. Er is een beperkte gratis versie. De opslagruimte bedraagt 200 MB en al je presentaties zijn openbaar. Is dat niet helemaal wat je zoekt? Dat kun je upgraden naar Emaze Pro 9 dollar/maand. Hiermee kun je ook offline presenteren of je creatie exporteren naar een pdf of videofragment. Met meerdere personen samenwerken kan met een Pro-account eveneens. Wil je nog meer? Een Business-account 39 dollar/maand geeft je onder andere exclusieve sjablonen, trainingen en premium support. Via dit filmpje krijg je een voorsmaakje. Storytellers die presentaties uitsluitend gebruiken om hun verhaallijn niet kwijt te raken, moeten zeker Haiku Deck eens proberen.
In één klap meer aandacht met deze 10 originele starters! - Laat sterren stralen!
Ze vallen je vaak te binnen op de meest wonderlijke momenten: onder de douche, in de auto of trein, in de rij voor de kassa, bij het koken Bedenk ook dat je je presentatie mooi 'rond' maakt als je er op één of andere manier in je slot mee eindigt.
Presentatie jubileumboek Extrema Outdoor Tillywood Magazine.
Wie bekend is met Extrema, weet nu al dat deze middag niet op de reguliere manier zal verlopen. Tijdens de presentatie zal op ludieke wijze worden teruggegrepen op het verleden van Extrema Outdoor. Veel dansers, travestieten en show dus. Kaarten voor deze bijzondere boekpresentatie zijn te koop via: http//xofestival.nl/nl/home.
10 Creatieve presentatie-ideeën dat zal uw publiek inspireren tot actie Bedrijf Website ontwikkeling, computerspellen en mobiele applicaties.
Erger nog, het was geen enkele persoon in die kamer inspirerend om actie te ondernemen om hem aan te nemen als de expert in zijn vakgebied. Winnen op zaken gaat net zo goed over goed zijn in wat je doet als over het presenteren van de briljantie van je werk op een intelligente, aantrekkelijke en goed verpakte manier. Want als niemand je schittering kan zien, hoe weet iemand dan ooit dat ze jouw diensten nodig hebben? Anders gezegd: een goed bewaard geheim kan geen populariteit winnen. En een briljante onderneming onder wikkels kan u geen geld opleveren. Dat betekent dat je als eigenaar van een klein bedrijf presentaties over je werk moet geven. Fantastische, briljante en intrigerende presentaties van je werk. Creatieve presentatie-ideeën om uw publiek te inspireren.
Ludieke presentatie van het dubbelnummer - PDF Free Download.
Bij de digitale versie van dit nummer zijn extra foto s van de presentatie van het dubbelnummer toegevoegd, zodat het weer een kleurrijk geheel wordt. Ook kunt het Plekbord terugvinden op onze site: De redactie Ludieke presentatie van het dubbelnummer Op vrijdagmiddag 26 augustus was er veel activiteit op de Honderdbunderweg in Drunen.
Presentatie Tips? 46 Tips Creatieve Presentatie-Ideeën HowTo - 1 Kennisbank.
Gebruik eventueel wat woordjes als mantra om jezelf hieraan te herinneren: 'Aandacht, Hier, Nu, Focus, Word de ruimte, Word de groep '.' Adem altijd, en dan krijg je de state. Doe dit bijvoorbeeld ook als je tijdens het presenteren vastzit en het publiek zal mee ademen. Weet dat je altijd keuze hebt in welke gemoedstoestand state je zit. Tip 8 - Zet je ego aan de kant. Blijf bij het gevoel in je rug. Iets lager nog: je onderrug. Focus op jezelf en je passie. Niet: 'Vinden' ze me leuk, grappig, leuk, cool, beter '' Het paradoxale is: je geeft wél wat om jouw verhaal én om het publiek, op een positieve manier. Je geeft niks om je eigen verhaal als het van je 'kleine' ik'' komt. Je geeft ook niks om het publiek in het kader van je 'kleine' ik'. Tip 9 - Gebruik beeldspraak en anaforen. Gebruik eloquente taaltechnieken, zoals beeldspraak en anaforen. Martin Luther King gebruikte dat: 'I' have a dream that '' 'I' have a dream that '' Dit wordt ook wel een drieslag genoemd. Zet er iedere keer extra nadruk op en gebruik iedere keer een stijgend stemvolume. Hierna lezen: Interactief Lesgeven Presenteren? Briljante Werkvorm Tips!

Contacteer ons