Resultaten voor vertalen

vertalen
AVB Vertalingen Het vertaalbureau voor Professionele vertalingen.
Casestudy: Medische vertalingenMedisch vertalingen en tolken voor AMC in kader van JCI-accreditatie De klant Academisch Medisch Centrum in Amsterdam. De opdracht Levering van medische vertalingen tolkdiensten Nederlands-Engels met het oog op heraccreditatie van het AMC op basis van het JCI-programma Continu verbeteren.
Commerciële vertalingen Interlect groep.
We gaan echter verder dan alleen het vertalen van de tekst. We besteden ook aandacht aan het vertalen van de boodschap zodat deze in de juiste culturele context wordt weergegeven en dezelfde impact heeft als de brontekst. Commerciële teksten zijn teksten die aansprekend moeten zijn, moeten raken!
Thema's' vertalen Shopify Helpcentrum. Startpagina. Open Hoofdnavigatie. Startpagina. Sluit Hoofdnavigatie. Facebook. Twitter. YouTube. Instagram. LinkedIn. Pinterest. Asset 1new.
U moet alleen de naam van de link vertalen en niet de andere onderdelen. De linknaam is het enige deel van de link dat uw klanten te zien krijgen. In dit voorbeeld vervangt u de woorden Continue, browsing en here door een geschikte vertaling.
vertalen Vertaling Nederlands-Engels.
Definities op Encyclo.nl: vertalen 7x. Vertalingen vertalen NLEN. vertaalde verl.tijd heeft vertaald volt.deelw. 1 iets overzetten in een andere taal translate, transpose, render. een tekst van het Spaans in/naar het Nederlands vertalen to translate a text from Spanish to/into Dutch.
Vertaalmachine.
Google Assistant gaat gesprekken in 27 talen vertalen Bright.
8 januari 2019 2204.: De spraakgestuurde Google Assistant kan je gesprekken binnenkort vertalen in 27 verschillende talen. Ook van en naar het Nederlands. Zo kan Google Assistant helpen om gesproken teksten real-time te vertalen in onder meer het Arabisch, Chinees, Duits, Grieks, Japans, Pools, Turks en Vietnamees.
vertalen English translation bab.la Dutch-English dictionary.
And that is the translation of the feelings that we may have about compassion into the wider world, into action. Dutch Dat geschiedt in de eerste plaats door het vertalen van boeken, maar kan ook in een veel breder perspectief worden gezien.
Engels, Frans of Spaans vanuit of naar het Nederlands.
Vertalen: EN, FR, ES NL. Vertalen: EN, FR, ES NL. Vertalen: EN, FR, ES NL. Vertalen: EN, FR, ES NL. Vanuit het Engels, Frans en Spaans weet ik de boodschap in de tekst uitstekend naar het Nederlands te vertalen, en ook vice versa.
Google Translate.
Gratis online vertaling.
Nu downloaden t Is gratis. Babylons gratis online vertaling. Bent u op zoek naar een online vertaler, dan hebt u hier de beste gevonden. Babylon stelt deze automatische vertaler voor woorden, teksten, zinnen en meer aan u ter beschikking. Zoek naar letterlijk miljoenen uitdrukkingen in Babylons database bestaande uit meer dan 1.600 woordenboeken en glossaria uit de meest uiteenlopende informatiegebieden. Alles in meer dan 75 talen. Babylon heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van woordenboeken en vertaalsoftware. Het is een van de meest bekende bedrijven wereldwijd op het gebied van information retrieval en heeft zich een blijvende reputatie verworven. Deze website biedt u een all-in-one vertaling, zelfs als u geen gebruik maakt van Babylons gepatenteerde één-klik vertaalsoftware. Hier heeft u de mogelijkheid om gehele zinnen te vertalen, synoniemen en antoniemen te verkrijgen en vanuit eigenlijk elke taal naar elke andere taal te vertalen.
Contract laten Vertalen? Vertaalbureau JK Translate Correcte Vertalingen.
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang deze binnen 2 uur. Algemene voorwaarden vertalen. Het project telde zon 25.000 woorden waarbij de afgesproken deadline prima werd gehaald, over de kwaliteit van de vertaling ben ik bovendien ook zeer te spreken, top!

Contacteer ons